Wat een leuke kerel

Vandaag kwam de Hr Slotboom uit Uterecht de voer silos ophalen en ik moet zeggen wat een leuke en spontane man is dat gewoon een duivenmelker waar ik uren mee zou kunnen praten hoe kom je in contact met deze duivenmelker hij zag van mijn op duivenmarkplaats een  advertentie staan waar ik twee voer silos te koop had gezet en hij wilden deze ze wel van mijn  overnemen, en vandaag kwam hij langs van uit zijn werk ik heb de voer silos gewoon gegeven ik dacht waarom altijd geld vragen neem gewoon maar mee beste man .

Nogmaals wat een verhalen kon hij vertellen gewoon leuk om naar te luisteren een man die vol met de duiven bacillen zit en van dat soort duivenmelkers daar hou ik van geen groot spraak maar gewoon normaal en de beste man speelt ook nog eens hard met zijn duiven was leuk om hem te ontmoeten.

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Wat een leuke kerel

  1. Arend zeggen:

    leuk stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.