Wat een Snelheid

De vlucht zit er weer op en is prima verlopen bij mijn alle duiven waren binnen het uur weer thuis en daar kon ik best te vrede mee zijn .De wind en de regen dat is een ander verhaal harde wind en onderweg flinke buien daar hebben de duiven echt wel last van gehad maar niet te min ben ik wel tevreden de duiven bij mijn haalde een snelheid van 1920 meter dat is boven dik boven de honderd kilometer per uur, Bij andere liefhebbers was het nog wel hoger maar dat waren ook de vroege duiven bij mijn in de club P.V.De.Zwaluw speelde Robin Richter van een tot vijf goed gedaan vriend weer een mooie uitslag .Ik moet zeggen ik heb niet echt de duiven voor die snelheid maar was toch blij dat de duiven allemaal weer thuis waren . De oude duiven dat is geen probleem die komen lachend naar huis terug maar daar in tegen moet ik met de eerste jaars duiven nog wat geduld hebben deze hebben als jonge duif weinig vluchten gehad en dat merk je dan ook best wel voor deze duiven is het nog even wennen om goed de weg naar huis te vinden maar ze doen het netjes en ik heb ze allemaal nog dus wie weet wat ze nog gaan doen. We gaan het zien wat de duiven volgende week weer gaan doen elke week hebben we nieuwe kansen. Mijn grote vriend uit Bussum Joel De Ruiter heeft het ook goed gedaan en had ook de duiven mooi op tijd thuis Joel is bij ons het jeugd lid en kan behoorlijk goed spelen met de duiven wat ik hoorde is dat Pa onze Sander een leuk hokje er bij heeft gemaakt voor de jongen duiven dus dat belooft wat te gaan worden Joel heeft namelijk van een van de grote Kampioenen bij ons uit de kring een hele ronden jongen duiven gehad en wel uit de aller beste duiven Joel ik hoop voor jou dat het allemaal gaat lukken en ik wens jou heel veel eerste prijzen toe .Ik hou je wel in de gaten Joel en je vader ook natuurlijk wand hij zegt wel ik doe niks meer met de duiven, maar geloof mijn het bloed van een Duivenmelker kruipt waar het niet gaan kan hij houd de boel echt wel in de gaten en dat is ook goed ik denk zelf dat Joel nog wel wat kan leren van hem Wij gaan weer bouwen aan de aan komende week en zullen de duiven goed moeten blijven verzorgen het weer voor de aan komende week blijft een beetje onrustig en de de wind gaat naar het noord westen dus Duiven melkers dat word goed poetsen en hopen dat alles maar goed blijft gaan succes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.