Wat een vlucht

Het is nu zondagmorgen en het is 4 uur ik moet nog drie doffers hebben van gisteren en op het moment dat ik dit schrijf hoor ik een duif vallen even snel naar buiten toe en de doffer binnen gelaten ,ik pak de duif even om te kijken hoe deze er uit ziet en ik moet zeggen goed waar heeft hij gezeten vraag ik mijn dan weer af als ik het zou kunnen vragen zou dat mooi zijn dus nog twee te gaan .

Ik wil eerst even de liefhebbers op de overnachtingen vlucht feliciteren met hun eerste en tweede en derde plaats en ook de liefhebbers van de midfond vlucht van harte gefeliciteerd .

En nu gaan ik toch nog even terug naar de vlucht van gisteren ik zag dat tussen afdeling 5 en 7 maar tien minuten verschil zat en de afdeling 5 had meer dan zeventien duizend duiven mee mijn vraag is eigelijk is de tijd genoeg en zijn de duiven dan allemaal uit het zicht en goed weg getrokken .Begrijp mijn niet verkeerd maar onze vlucht verliep nu niet helemaal zoals we hadden gehoopt zou het misschien kunnen dat de duiven elkaar dan hebben gekruist gezien het verloop .

Ik moet zeker even een duivenmelker hier gaan noemen en dat is Marchel van stralen uit Almere een duivenmelker in hart en nieren gisteren 8 duiven mee op de overnachting en alle acht netjes in een rap tempo weer thuis Marchel klasse gedaan .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.