Wat een vlucht

Ik had mijn verjaardag iets anders voorgesteld op dit moment ben ik mijn twee beste doffers nog kwijt mijn 774 en de 65 de 74 heeft nog nooit gemist en de 65 is een jaarling doffer en hier ben ik echt ziek van dan mag je vroeg zitten maar dit had ik echt niet verwacht wat een klote vlucht ,en dat geld niet alleen voor mijn zag ik op de uitslag maar voor iedereen .Smorgens zag ik dat de lucht echt niet goed was en ik dacht nog als de duiven daar maar geen last van zullen  hebben ,maar helaas dus wel ik hoop dat ik de mijn twee doffers nog terug zal krijgen waar ze  ook zitten ik haal ze op .

Ik wil zeker even Bert de Clerx Feliciteren met de eerste prijs op Bergerac top Bert ook wil ik de Comby Mols Tiel Van zetten feliciteren met de eerste plaats op de Midfond goed gedaan .

Ik wil mijn jongenduiven even gaan wegbrengen maar het regent en er is onweer in de lucht lijkt mijn niet echt verstandig ik wil de goden niet gaan verzoeken even uitstellen en wachten op iets beter weer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.