Wat een vlucht een keer doe ik mee

Wat moet ik zeggen tegen mijn duiven sorry had ik beter niet kunnen doen dat is waar ik gisteren de gehele dag aan moest denken waarom moest ik mijn duiven mee gegeven wat was er voor mijn en mijn duiven nog te behalen helemaal niets .Ik heb twee doffers thuis de 79 die kwam gisterenavond en ik moet zeggen deze zag er prima uit en zijn broer kwam vanochtend om 7.18 en ook die zag er goed uit dus nog 6 te gaan en ik hoop dat deze ook de weg naar huis terug zullen vinden .

De jongenduiven moeten deze week mee op de vlucht naar Duffel en als ik nu op de weer kaart kijk dan wordt het zaterdag 80 procent regen en dat met een noorden wind 3 ik houd mijn hart weer vast gisteren regende het jongenduiven hier van de afdelingen 5 en 8 heb ik er weer 4 van zitten een liefhebber vertelden mijn ik had er 81 mee en heb er nu 21 thuis het is gewoon weg om huilen vertelden hij mijn en ook voor deze liefhebber was het genoeg nu  daar kweek ik ze niet voor .Ik zal de duifjes goed verzorgen en u bellen als het weer het toe laat ze gaan lossen dat was wat ik de liefhebbers hebt toe gezegd .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.