Wat een vlucht

Gisteren kwamen mijn duiven en natuurlijk ook de duiven van de andere duivenmelkers in de stromende regen naar huis terug gelukkig waren mijn duiven zo thuis en hebben de duiven het geweldig gedaan twee van mijn duiven waren helaas gewond een aan zijn oog en de eerste van mijn lijst aan de vleugel maar wel terug op het hok .Ik hoop voor mijn en de duiven dat het mee valt en dat de duiven goed zullen herstellen .

Op de dagfond ging de overwinning naar de Combinatie Hartoch uit laren van harte maar ook op deze vlucht was het voor sommige liefhebbers een teleurstelling bij de een ging het goed en bij de ander veel minder ik zelf geef  het weer de schuld daar van de regen en de harde wind en niet te vergeten ook nog drie dagen in de mand voor de duiven dat is volgens mijn niet echt bevorderlijk voor de duiven .Maar het is niet anders dit zal voorlopig wel zo blijven het weer is ons niet echt gunstig gezind .

Regen en nog eens regen dan sta ik in de regen mijn duiven op te wachten en dat was ook het geval bij de Combinatie Tiel uit Huizen het kwam daar met bakken uit de lucht zetten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.