Wat een weertje

Ik denk vanochtend ik kijk even op site van de afdeling 7 en ik zag dat het vlieg programma  aangepast was de midfond vlucht van Pont is aangepast voor mijn van 385 km naar 342 km en voor de overnachtingen zijn de duiven gelost in Bergerac en dat komt door het warmteprtocol een goede beslissing natuurlijk maar ik moest gelijk aan de fond melkers denken 7.15 en dan ook nog vanavond inkorven voor de midfond vlucht dat is volgens mijn niet helemaal goed uit gerekend volgens mijn en de wind die de duiven onderweg hebben moeten de duiven zeker op de voorhand vanavond gaan vallen en daar hoorden ik al geen goede berichten over ik hoop dat het allemaal goed zal komen en ik wens iedereen een goede vlucht toe .

Ik zelf geef 19 doffers mee en wat ik heb begrepen dat is dat er maar 20 in de manden mogen dat word dus lekker ruim zitten de duiven hebben ondanks de warmte goed getraind ik hoop dat het zaterdag allemaal zal gaan mee vallen en dat de duiven goed naar huis terug gaan komen wandt zaterdag wordt het weer wat warmer en daar hebben de duiven waarschijnlijk wel last van voor de duif is zijn grootste vijand dorst ,maar ik loop niet op de dingen die nog gaan moeten komen op vooruit zaterdag weten wij het weer en ook op deze vlucht iedereen succes .

Volgende week gaan als het weer zich goed houd de jongenduiven weer de mand in en eerder echt niet nu moet je zeker goed opletten en de duifjes zeker de jongenduiven niet gaan pesten gewoon even kijken en wachten tot het wat koeler gaat worden en niets anders..

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.