Wat en hoe

Waar moeten wij dan naar toe dat is de vraag die bij mijn omkomt enndoor mijn hoofd gaat als het besluit word genomen om de Afdeling 7 te laten ophouden met te bestaan .

Moet ik dan mijn vereneging verlaten of moet ik dan lid gaan worden in een vereniging die in een andere gebied licht ,voor mijn zeker geen opties mochtbdat gaan gebeuren dan stop ik per direct met de duivensport maar blijf gewoon lid in mijn vereniging waar ik trouwens heelveel  jaren lid van ben en ook blijf en dan maar zonder om mee te vliegen met de duiven

Maar ik ben benieuwd waar dit allemaal naar toe gaat .Ik weet nog goed toen ik een gesprek had met het n.p.o. en de Afdeling verleden jaar toen werd mijn al gevraagd door de voorzitter van de Afdeling 7 waarom ik niet met mijn vereneging wilden overstappen naar 6 ik begreep even de vraag niet en moest even nadenken voor ik de voorzitter andwoorden met ,ik ben lid in Laren en niet in Almere o ik dacht dat je lid was in Almere nee wat ik wel weet dat ik toen heb geopperd met wat mensen uit Almeren om te vragen of deze over konden stappen , en ik had zelfs contact gehad met de voorzitter van Weesp en deze en ook de voorzitter van 6 waren daar niet op tegen en voor de rest heb ik mijn daar niet verder mee bemoeit .

Ik hoop zelf dat de Afdeling blijft bestaan en dat er naar een passende oplossing wordt gezocht waar in iedereen zich in kan gaan vinden wand het moet natuurlijk wel zo zijn dat wij gewoon de duivensport kunnen blijven gaan beoefen en dat het financieel ook betaalbaar kan blijven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.