Wat gaan de kosten worden

Wat gaan de kosten worden wat betreft het vervoer voor de duiven nu de dieselprijzen zo hoog zijn dit moet gevolgen gaan hebben voor de duivensport dat kan niet uitblijven en hoe hoog zal dat dan gaan worden ik ben daar wel benieuwd naar .

Ik vind het onbegrijpelijk wat een mannetje allemaal kan doe je slacht je eigen volk af en waarom is er nu niemand die dat clowntje de halt kan gaan toe roepen onbegrijpelijk gewoon en dan nog gaan lopen dreigen met kernwapens ik begrijp de regeringspartijen wel hoor er is natuurlijk niemand die daar op zitten te wachten maar draai de rollen nu eens om en bel dat ventje gewoon eens op en draai de rollen maar eens om pak die sukkel gewoon aan kom op is dat nu zo moeilijk deze man is ziek in zijn kop en je moet hem gewoon uit zijn leiden halen dat is volgens mijn de beste oplossing.

Maar bij mijn op de hokken gaat het goed alles verloopt volgens het schema nou ja wat is een schema eigelijk gaat het allemaal vanzelf wat ik alleen moet doen is de duiven goed verzorgen en dan gaat het eigelijk allemaal van zelf .Ik heb de pannen allemaal vol liggen met jongen en die groeien lekker en ik ben al vlink aan het ringen van mijn jongenduiven waar ik wel altijd benieuwd naar ben zijn de kleuren en wat gaat het worden altijd een verrassing.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.