Wat gaan we doen

Het is wachten op wat we gaan doen wat betreft het in korven voor de vlucht van zaterdag .Zoals het er nu zou uit ziet is het geen goede dag en zouden de duiven een nachtje langer moeten overstaan en kunnen we dan pas op zondag gaan lossen wand dan is het lekker droog en goed vlieg weer . maar dat is wat de weer kaart zegt het is even afwachten . En als het zo ver is dan zien we het wel tot op heden is daar nog niks van bekend ,Wat ik wel weet is dat de duiven er klaar voor zijn de hele week goed hun best gedaan dus dat zit volgens mijn wel goed de jongen duiven doen ook flink hun best en zijn soms wel een uur weg en dat is voor mijn het teken dat ik met de duiven kan gaan rijden en zodra het weer de goede kant op gaat gaan ik daar ook meteen mee beginnen ik probeer dat twee keer in de week en hou het liefst daar de vaste dagen daar voor aan zodat de duiven daar goed aan kunnen gaan wennen . En geloof me je zal zien de duiven weten precies wanneer dat is let maar eens goed op dat is ook met de oude duiven als ik op vrijdag in het hok kom dan merk je al aan de doffers dat ze wat drukker gaan worden .dat is wat mijn op valt een ander zou zegen nou daar merk ik niks van zou kunnen maar ik zie en hoor het aan de duiven .Maar laten we hopen dat het weer ons zaterdag een beetje mee zit zodat we de duiven gewoon kunnen lossen . En zo niet dan gewoon op zondag als het niet anders kan we hebben dan denk ik wel een klein probleempje we moeten dan die donderdag er op wel weer inkorven en komen dan een dag te kort en als de vlucht zwaar zou uit vallen dan moeten we flink ons best doen om de duiven weer snel op de rit van donderdag te krijgen .Maar laten we niet al snel op de dingen voor gaan lopen en eerst maar eens gaan zien wat deze vlucht gaat worden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.