Wat gaan wij doen!!!!!

Ben vandaag met mij duiven naar Meerkerk geweest lekker vroeg op weg en met de optrekkende mist was het een mooie gezicht de zon kwam vroeg op en daar aangekomen heb ik de duiven even laten staan om ze daarna los te laten het vertrek was goed en ik ging op de  weg terug Loes was thuis gebleven om de duiven op te vangen en na 45 minuten belden Loes al dat mijn duiven al terug waren ik dacht nog bij mijn zelf dat is best snel en eenmaal thuis aangekomen zag ik dat ik nog een duif moest hebben en ook deze kwam een uurtje wachten ook thuis dus het is goed gegaan dank je wel Loes voor je hulp.Vandaag nog even contact gehad met verschillende liefhebbers en de verhalen gingen over dat wij de Afdeling 7 over twee weken zouden gaan beginnen met de op leer vluchten ik was even stil en vroeg waar deze informatie van Daan kwam van de Afdeling gek heb gisteren alles gelezen wat betreft de richtlijnen die zijn toe gestaan wat betreft het weg brengen van de duiven en daar heb ik dus niks van gelezen dat wij over twee weken zouden gaan beginnen.En ik kreeg ook te horen dat wij gaan afwijken van de bestaande vlieglijn en naar het oosten zullen gaan uit wijken dus dan maar Duitsland in ik kan en wil dit niet begrijpen elke duivenmelker weet als geen ander dat dit natuurlijk geen goede oplossing is, zeker voor de oude duiven en al zeker niet voor de jongenduiven maar wat is nu belangerijk de duiven of de vluchten maar wat is hier nu eigelijk de bedoeling van gaan wij nu opeens de boel forcereren om toch willens en wetens de duiven op de vluchten te krijgen en niet even na denken dat dit dus niet de juiste oplossing is nee Heren gebruik jullie vollen verstand en denk aan de duiven en wacht netjes  totdat wij België in kunnen en dan wel op de juiste vlieglijn kunnen gaan zitten om zo een hoop ellende te voorkomen en te besparen voor als het verkeerd kan gaan want dan hebben jullie de poppen aan het dansen. Zitten wij daar dan op te wachten volgens mijn zelf niet ik zal daarom mijn  duiven zeker niet gaan spelen op de oost lijn dan maar een jaartje niet mee spelen. ik  wacht gewoon netjes tot dat de Belgen groen licht geven en zeggen kom maar op met de duiven jullie mogen gaan vliegen en daar wacht ik dus op en niks anders mijn duiven gaan voor alles en ik zal ze dan ook zeker niet spelen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.