Wat gaat het worden

De duiven zijn gisteren in gekorft voor hun eerste dagfond vlucht mijn duiven gaan vanavond de mand in voor een Vitesse vlucht van 280 km en zoals het er nu naar uit ziet dan reken ik op zondag los dan is het weer iets beter in Belgi├ź en ik denk zelfs ook de dagfond wandt het weer is gewoon bar slecht voor de Vitesse zag ik dat het smorgens heel vroeg los moeten en zouden ze kunnen gokken op de harde wind maar ik denk zelf zondag iets minder regen maar nog steedts een harde zuidwesten wind kracht 4 tot 5 en dat betekent dat de duiven heel hard naar huis kunnen komen .Maar het is nog geen zaterdag dus we zullen het gaan zien wat het gaat worden .

Afgelopen dinsdag nog twee jongenduiven op gehaald bij Jan Lamers uit zijn beste doffer de schallie Jan dank je wel en ik hoop dat ze het goed zullen gaan doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.