Wat ik niet begrijp is

Ja wat ik dus niet kan begrijpen dat is je komt bij de dierenarts met een duif omdat de duif vanop de een na de andere dag niet het hok uit wil en ook niet wil eten dan kijk je eerst zelf even of de duif gewond is geraakt of misschien iets in zijn keel heeft zitten na onderzoek kon ik dus niets vinden . En dan denk je even langs de dierenarts wandt die weet  misschien wel wat er met de duif aan de hand kan wezen zoals ik gisteren al vertelde de dierenarts kon niets aan de duif zien en verklaarde de duif voor gezond dat is natuurlijk voor de duif en mijn zelf een goede geruststelling maar wat ik dan vervolgens niet kan begrijpen dat is waarom mijn duif een injectie moet hebben en een kuur met antibiotica en dan vervolgens is dan mijn vraag dokter wat heeft de duif nu ja …………… niks maar geef dit nu maar aan de duif en gelijk er wel bij zeggen dat de duif niet mee op de vlucht kan zaterdag .

Vanochtend snel even bij de doffers kijken hoe het is en natuurlijk ook met de patiënt deze zat met zijn boven vleugels iets opgetrokken ik pakte hem de duif en deze voelden toch goed aan ondanks dat deze niet had gegeten nadat ik mijn doffers had uit gelaten ging ik het hok even  schoonmaken toen ik daar mee klaar was ging ik even bij de duif zitten en terwijl ik bij hem zat merkte ik op dat de duif moeilijk met zijn koppie naar beneden kon om het voer te pakken ik bleef de duif  bekijken en volgens mijn is hij ergens tegen aan gevlogen en zijn de spieren verstijfd maar dan nog begrijp ik niet de reactie van de dierenarts de duif mankeert niets

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.