Wat ik niet kan begrijpen

Wat is dat een nu een doffer heeft nu al twee nesten met daar in de jongen duiven dood getrapt dit is toch om gek van te worden ik heb hem nu verwijderd van het hok en heb hem op gesloten in een broedkooi bij de kwekers .ik kan je wel vertellen dat ik dit gedrag echt niet wil hebben op mijn hokken en dat ik de duif normaal gesproken verwijder uit mijn hokken maar  gelukkig voor de duif belden op dat moment een duiven vriend en ik was even afgeleid en dat was voor de duif zijn redding wat een stom beest hij

zit nu op gesloten en ik laat zijn duivin de jongen verder groot brengen .Ik Word gek van al die regen en wind je bent zeiknat als je klaar bent met de duiven en dat is elke dag zó ik denk dat het water tekort nu wel aan gevuld is en hoop dat we snel wat beter weer kunnen gaan verwachten .De jongen groeien goed op en ik denk dat alles met anderhalf week wel klaar zal zijn en dan kunnen we de duiven gaan scheiden en gaan we beginnen aan de voor berijding voor de eerste vluchten de duiven moeten dan wel twee maaldaags trainen wand in een paar weken tijd moeten de duiven dan wel op het juiste wedstrijd gewicht zien te komen wand anders kan je het wel schudden als je duiven te zwaar zijn dan kan je het de eerste vluchten wel vergeten dus let daar goed op .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.