Wat is de reden

Waarom vliegen de duiven nadat deze zijn gekoppeld en alles goed is verlopen ook tijdens het bouwen van de nesten daarna dan de verkeerde kooien in gingen vliegen ik wilden dat weten ik ging de duiven is goed observeren en kwam daar al snel achter wat het kon zijn zodra ik de duiven had gevoerd merkte ik dat de duiven natuurlijk moesten gaan drinken en de waterbak die staat op de grond en wat ik zag dat was als de duivinnen naar beneden vlogen werden de doffers helemaal gek en jaagden als een gek achter de duivinnentjes aan en deze vlogen dan onbewust de verkeerden broedkooien in en dan was het feest vechten als gekke en als gevolg dan de eieren stuk gelukkig nog niet bij mijn maar dat is dus de reden wat heb ik nu gedaan in de broedkooien heb ik waar de duivinnentjes nog moesten leggen heb ik daar een waterpotje  bij gezet en ik zag de duiven gelijk gaan drinken .De doffers zijn helemaal gek wandt die weten dat de eerste eieren opkomst zijn en daarom blijven zei maar jagen tot dat het hun eerste ei is gelegd en dan is daar het put dat de rust weer is terug gekeerd .

Maar je hebt ook duiven die vinden het leuk om de boel te gaan verstieren en dat is voor mijn het moment dat ik die duiven per direct van mijn hokken verwijder jammer voor hun maar daar kan ik echt niet tegen duiven die bewust de boel slopen dat laat ik niet gebeuren hoe goed ze ook zijn en bij wie ik de duiven ook heb aangeschaft weg daar mee .

Een ander zal misschien zeggen je bent niet goed bij je hoofd man en dan andtwoord je hebt helemaal gelijk en het klopt helemaal ik ben ook niet goed bij mijn hoofd ,hoe weet je dat kan je soms mijn gedachten lezen of ben je soms paranormaal nee ik heb een hekel aan als duiven dat doen en het ook blijven doen ik wil dat de duiven rustig kunnen broeden en niet constant van hun nestje af moeten om met de buurman of vrouw te moeten gaan vechten nee dat is niet leuk en geloof mijn maar dat zijn echt niet je beste duiven een uitzondering daar gelaten .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.