Wat is een vriend

Een vriend is iemand die altijd voor je klaar staat in voor en tegen spoed dat is volgens mijn een echte vriend en dat betekent niet dat je elkaar dagelijk hoeft te spreken of bij elkaar op visite hoeft te komen nee volgens mijn hoeft dat niet een vriendschap moet je verdienen en een vriendschap die bouw je in de jaren op en zo kan dan een goede vriendschap ontstaan ik ben in de gelukkige positie dat ik een paar van deze mensen om mijn heen hebt deze vrienden die nemen mijn ook zoals ik ben en dat doet je dan goed want hoe vaak hoor je niet ja dat is mijn vriend ik hou het liever op een kennis of als je elkaar iets langer kan een goede kennis en als je dat traject hebt gelopen dan komt volgens mijn het woord vriend aan de beurt zo is het als ik dat voor mijn zie.Gisteren even wat lichtpannen op gehaald en deze op mijn jongen duivenhok gelegd ik heb nu mijn duivinnen in deze afdeling zitten en het was iets te donker en ik zag ook gelijk het verschil dat een paar dakpannen zoveel verschil kunnen maken gewoon top.De duivinnen even los gelaten en deze hadden dat helemaal niet in de gaten en vielen na hun training zonder te aarzelen gewoon op de planken en dat was prima.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.