Wat is geluk hebben

Vanmorgen vroeg de jongenduiven gepakt voor een dracht vluchtje van uit Vianen rustig en op mijn gemak de jongenduiven rustig gepakt en in de manden gedaan daarna in de auto gezet en heb daarna mijn oude duiven verzorgt toen datvwas gedaan ben ik gaan rijden alles lekker op mijn gemak en geen stress, toen ik was aangekomen in Vianen de duiven even laten staan en Loes gebeld dat ik de jongenduiven ging lossen zo gezegd en zo gedaan los en weg waren de jongenduiven rustig de manden terug in de auto en terug naar huis .

Toen ik de straat in kwam rijden zag ik mijn jongenduiven hoog aankomen ik denk dat is mooi ,ik liep de thuin in en Loes zei de jongenduiven waren 5 minuten geleden er al ik dacht oke dat is netjes ,ik zag dat mijn jongenduiven goed aan het trainen waren en ik had dan ook geen zin om te gaan roepen ,ik merkte na een kwatier dat de jongenduiven helemaal weg waren en pas na een halfuur kwamen deze weer heel hoog terug ik zag dat ze gingen zakken en terwijl ik de jongenduiven aan het binnen roepen was zag ik van voren een heel groot koppel duiven aan komen zetten ik schrok me de ……….. dat zijn vlucht duiven die zijn gelost snel mijn kwamen de jongenduiven gelukkig binnen en ik dacht nog is dat geluk hebben of niet .

Ik heb daar helemaal niet bij stilgestaan dat de afdelingen aan het lossen in het vervolg zal ik eerst even kijken welke afdelingen gaan lossen .

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.