Wat is nu echt belangrijk.

Wat is nu belangerijk in je leven en steen vast zeggen de mensen dan als eerste je gezondheid voor mijn en mijn familie.en wat nog meer mijn huis mijn werk dat zijn steen vast de eerst gedachten die als eerste worden op genoemd en als je dan verder denkt dan komt natuurlijk  de vakantie en geld dat zijn de belangrijke dingen die je in het leven op orden wilt hebben.

Maar ik ben zelf veel bezich met het vrijwilligerswerk en doe dat bij de ouderen en ik had in het begin daar veel moeite mee ik zag de mensen zitten oud ziek en dementerend ik dacht is dit nu hoe ons leven gaat eindigen ik vond dit niet leuk om te zien .Maar nu terug kijkende ben ik blij dat ik het heb gedaan en nog steeds doe en de liefde die je kan geven en ook terug krijgt is niet te vergelijken met je nieuwe auto of je vakantie en je geld nee hier heb je niks meer nodig hier wordt nu alles voor je gedaan en hebben de meeste bewoners helemaal geen weet  meer van dat alles wat er nu vandaag in de wereld speelt .

Nu je zelf ouder wordt lijkt het wel of de wereld veel sneller draait en het jaar is voor je het weet weer voorbij de tijd gaat snel en voor je het weet zit je mischien zelf wel in het verzorgingshuis zo snel gaat de tijd ik hoor dat Martin en Rob de jongens van het landje zich gisteren hebben in geschreven bij het verzorgingshuis de wachtlijsten zijn lang maar voor Rob en Martin word een plekje vrij gemaakt de reden daarvoor is deze twee gaan daar de koffie en het rook hokje beheren en daar bij de mensen te gaan helpen jongens top gedaan ik weet zeker dat Willen en Henk jullie gaan missen. de zwaan denkt zal ik wel of niet het water in gaan

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.