Wat je allemaal niet kunt doen

Ik zie nu pas wat ik allemaal kan doen nu ik niet meer mee speel met de duiven ik hoef niet meer op tijd bij de duiven te komen een keer per dag is nu voldoenden en dan kan ik lekker op mijn gemak de dingen gaan doen die ik normaal verschuif naar de zondag of op zaterdag als de duiven nog niet zijn gelost of daarna als de duiven wel vroeg gelost .Nu pas realiseer ik mijn eigelijk wat een tijd ik kwijt ben als ik met de duiven bezig ben , ik heb zitten rekenen maar 4 uur is echt helemaal niets op een dag en dat zeven dagen per week is 32 uur in de week en dat maal vier is dat 128 uur in de maand het is maar dat je het even weet hoe zo duivensport een hobby .

Ik heb respect voor de duivenmelkers die nog elke dag bij een baas werken en het dan ook nog presteren om elk jaar hoog in de top te eindigen , ik vraag mijn wel eens af hoe duivenmelkers dat toch voor elkaar krijgen voor deze heren en dames maak ik een diepe buiging .

Duivenmarkplaats daar kijk ik elke dag wel even op leuk om te zien en volgens mijn een goede site je kunt alles er op laten zetten en dat allemaal voor niks doen en ook voor die mensen die dat toch elk jaar weer mogelijk maken dank u wel .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.