Wat mag wel en wat mag niet

Gisteren heb ik even met twee dierenartsen gesproken wat betreft de nieuwe maatregelen over de jaarlijkse entingen de paramixso dat is een enting die alleen mag worden uitgevoerd door de dierenartsen zelf bij deze enting moet namelijk een officiƫle lijst worden in gevuld en moeten dan ook alle duiven waar mee wordt gevlogen met jaar en ringnummer worden op in gevuld.Mijn tweede vraag aan de dierenartsen was wat mag ik wel vaccineren bij mijn duiven ik mag dus zelf paratyphus enten ik mag ook de pokken doen en ook de medicatie geven die de dierenartsen voorschrijven voor als mijn duiven deze nodig hebben.Wat ik op de site van het n.p.o heb gelezen is de strengere maatregelen tegen het gebruik van verbodenmidelen en hun vraag was hoe wij daar over dachten en je kon dat via een lijst in vullen en ik heb deze ook in gevuld met een ja ben het daar helemaal mee eens . Gisteren heb ik een foto gezien van een duivenmelker uit Lelystad bij deze liefhebber was een boommatter op bezoek geweest zeker 60 doffers heeft hij dood gebeten wat een triest gezicht dat is volgens mijn het ergste wat je als duivenmelker kan gebeuren ik wens deze liefhebber dan ook veel sterkte toe.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.