Wat mijn op valt

Wat mijn op valt en dat zien ik met regelmaat bij het inkorven van de duiven van de liefhebbers bij mijn in de club is het volgende . Ik krijg duiven met regelmaat duiven in mijn handen en dat zijn er heel wat op een avond die ver onder de maat zijn en dan bedoel ik in een slechte conditie verkeren en toch worden mee gegeven ik kan het niet begrijpen dat deze liefhebbers dat niet zelf zien of voelen de ene duif is veel te zwaar en een andere duif weer veel te licht deze duiven hebben totaal geen kans om in de prijzen te gaan vliegen laat staan om netjes op tijd naar huis toe te komen en als ze dan thuis komen dan is dat meestal een of twee dagen te laat en dan zijn het op eens geen goede duiven nu dat is gelul volgens mijn ik zie dat echt anders kijk slechte duiven hebben we allang niet meer iedereen heeft wel goede duiven op de hokken zitten dat weet ik zeker alleen hoe gaan we daar mee om .Geloof mijn als ik u zeg het begint allemaal bij de liefhebber zelf die moet weten wat hij moet doen en dat is er voor dat er een goed hok staat en een goede verzorging dat is de grond slag waar alles mee begint als we dat nu als eerste zouden doen dan zijn we al een heel eind op de goede weg .Dan natuurlijk ook goede duiven maar zoals ik al eerder aangaf slechte duiven zijn er haast niet meer .Wel slechte duivenmelkers daar ben ik echt van overtuigt die duivenmelker die maar denken dat de duiven gewoon prijs kunnen vliegen door maar gewoon wat te gaan doen vergeet dit nu maar dat werkt dus niet . Wat ik wel weet is dat als je het goed wilt doen gaat daar heel veel tijd in zitten alles moet op tijd gaan en dat zeven dagen in de week dat heet top sport en dan mag je wat verwachten van je duiven en die zullen je dan ook belonen voor de goede zorg die je hun geeft geloof mijn als je dit kunt op brengen dan kan het wat worden zo niet niet doen dan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.