Wat scheelt er nu aan

Gisteren vang ik 6 jongenduiven op 3 uit Nijkerk en 2 uit Amersfoort en de laatste 2 uit Friesland de liefhebbers die ik heb gesproken zeggen allemaal het zelfde de den is er maar twee of drie kwijt en de andere meer dan de helft waar licht dat nu aan zijn de duiven niet in orden of is het zo dat de afstand te klein is zodat de duiven door gaan het blijft speculeren wat er nu gebeurd onderweg .In Almere ging het ook niet al te best wat ik hoorde ook daar ging het niet zoals het hoort te gaan savonds nog verschillende jongenduiven niet thuis een duif zat in Katwijk dat vertelde Jan Tetering mijn nogmaals je kunt alleen maar hopen dat het beter gaat worden .

Ik hoorden ook dat er liefhebbers zijn die niet kunnen inkorven omdat er te weinig liefhebbers waren die mee wilden doen , volgens mijn moet je als liefhebber gewoon ten allen tijden je jongenduiven kunnen inkorven in je eigen vereniging dat is normaal en het mag dan niet zo zijn dat als je alleen komt dan niet kunt inkorven volgens mijn is dat niet de bedoeling .Maar als je in goed overleg met elkaar dit bespreekbaar maakt dan is er altijd een oplossing te vinden .Nu hoor je dat de liefhebbers ontevredenen zijn en het niet netjes vinden dat zij naar een andere vereniging moeten gaan .Volgens mijn is dat iets wat wij als leden bespreekbaar moeten maken en dit niet onder elkaar moeten gaan doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.