Wat zijn vrienden

Een vriend is iemand die je altijd kunt bellen die je alles kunt vertellen en die dan met een luisterend oor je kan helpen waar en waneer je hem ook nodig hebt dat is voor mijn een vriend Maar als je vandaag de dag goed om je heen kijkt dan durf ik te zeggen dat het bij heel veel mensen niet dat geval is we hebben het allemaal te druk en hebben genoeg aan ons eigen hoofd nee een goede vriend dat is een groot woord een kennis ja die zijn er genoeg hoeveel willen we er hebben zeg het maar,wat ik wel weet is dat er genoeg mensen zijn die helemaal niemand hebben ik zelf heb genoeg mensen om mijn heen die als ik hun echt nodig hebt en maar iets hoef te vragen dan staan zij er maar ik heb ook van die mensen om mijn heen gehad die noem ik gebruikers die doen zich zelf  voor als goede vrienden of kennissen en maken dan op een slimme manier misbruik van je en geloof mijn daar zit de wereld vol mee met dat soort mensen.die moet je echt zien te vermijden en dat gebuurd dagelijks en zeker in de duivensport je probeert mensen te helpen en het maakt in mijn geval niks uit waar het om gaat ik help je waar ik ook maar kan ik vind het leuk om het te doen iemand helpen ik schep daar voldoening uit maar gelukkig geld dit niet voor alle mensen die ik heb geholpen, en wat betreft mijn duiven die staan er goed op de duiven glimmen tegen je aan en zijn lekker druk wat ik wel nog moet doen is het selecteren en daar zie ik wel een beetje tegen op ik wacht tot alle duiven zijn uit geselecteerd en dan neem ik een beslissing het zal niet makkelijk worden maar het is iets wat moet gebuuren maar we hebben nog de tijd dus tot die tijd mogen alle duiven gewoon blijven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.