Wat zo lekker begon is nu omgeslagen als en boom het weer

Het weer is echt omgeslagen als een boom ik kan niet eens mijn duiven los gaan laten regen en een harde wind dat zijn de boos doener, het is vies koud en met de regen daar bij dan wordt ik niet echt vrolijk van .En dan moet je over tiendagen gaan beginnen met de eerste dracht voor mijn duiven. Ik heb mijn duiven nog zelf geen een keer weg kunnen brengen dus dat gaat wat beloven , ik hoop toch echt dat het weer zich zal gaan gedragen maar ik zie daar voor als nog  geen verbetering in komen en ik heb daar op dit moment ook gezien de weerkaart zeker geen goed gevoel bij maar wij kunnen niets anders gaan doen dan wachten en hopen op beter weer

Ook mijn jongenduiven blijven gewoon in de ren zitten en zullen moeten wachten tot dat de wind gaat liggen de regen vind ik niet erg maar een harde wind daar zit ik niet op te wachten dat is de goden verzoeken en dat gaan wij dan ook zeker niet doen .

Ik zie op duivenmarkplaats weer de laatste weken dat veel liefhebbers hun hokken te koop zetten jammer is niet goed voor de sport en als je denkt dat het alleen de ouderen zijn dan heb ik het mis .Ik sprak een liefhebber die vroeg ik naar de reden en hij vertelden mijn dat het de hoog oplopende kosten waren die hem besloten om de duivensport vaarwel te zeggen en dat kan ik best begrijpen wel erg jammer dat het zo moet lopen dan .Maar laten wij ook eerlijk zijn de kosten lopen ook alleen maar op en als ji dan als gewone werkenden man elke week pak hem beet een dertig euro moet afrekenen en doet dat maar is maal vier dat is dan 120 euro per maand ,en dan heb ik het nog niet eens over de dagelijkse verzorging van je duiven reken dat daar maar ook eens bij op ik denk dat den gezin daar zeker een maand van boodschappen kan gaan doen .Dus ik kan deze liefhebbers best begrijpen.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.