Mijn werd gisteren de vraag gesteld over water en voer

Is het vandaag de dag nog mogelijk om op gewoon water en voer top uitslagen te maken met de duiven .

Als ik eerlijk moet zijn denk ik het niet ik zit al mijn hele leven in de sport en ook al 50 jaar in de duivensport en in die 50 jaar is er een hoop veranderd het is niet meer alleen meer het voer de aviol en de s..plus a . dat waren toen de hulp middelen waar je de duiven wat beter op kon laten vliegen dat hield de luchtwegen schoon .Maar als ik nu vandaag de dag kijk wat er dan allemaal wordt aangeboden voor de duiven dat is niet meer normaal de eene  fabrikant heeft een nog beteren product als de ander en de eene liefhebber die vliegt daar nog harder mee dan de ander liefhebber .En wat gaan wij dan als duivenmelkers doen snel kopen en proberen om ook die resultaten te gaan behalen .Maar als het dan niet werkt wat dan ja dan gewoon die andere producten kopen . En als het dan ook niet helpt dan krijgen de duiven gewoon de schuld wandt die kunnen het dan niet dat is dan de reactie van de duivenmelkers.

En wat doet u zelf dan was de vraag ik koop ook producten wandt ik wil het ook wel weten of mijn duiven daar dan harder door gaan vliegen . En vroeg de meneer vliegen uw duiven er nu harder door ,ik moest antwoorden met nee helaas niet en vroeg de meneer weer ,wat heeft het dan voor zin om het te kopen, ja toen moest ik even denken ik had daar niet meteen andwoord op . Toen kwam de vraag heeft uw wel eens overwogen om dan verboden middelen te gaan gebruiken wand u komt ten slotte uit de krachtsport ik moest wel even na denken en ik gaf hem een eerlijk andwoord ja ik heb daar wel eens aan gedacht maar heb dat nooit gegeven .En als u morgen een pilletje krijgt van mijn en u vlieg op een vlucht een over heel Nederland en u kunt de duif dan verkopen voor een ton aan euro’s wat is dan u andwoord even denken en gaf mijn andwoord als dat zo is dan zeg ik ja en waarom zeg ik dat om dat ik weet dat u dat pilletje niet heeft en een ton aan euro’s is leuk maar je weet als je betrapt word in de duivensport dan is het gedaan met je goede naam en kom je nergens meer aan de bak .

Maar de vraag is nu kun je op gewoon water en voer nog mee aan de top in Nederland mee vliegen dan is mijn andwoord nee .Kun je de tour de France nog op water en brood winnen en ook daar is mijn andwoord nee op .Je zult met een goed en een uit gebalanceerd systeem moeten komen wil je elke week kunnen mee draaien en hoe je het ook doet dat weet je pas als je aan de kop gaat mee doen en dan weet  je dat je het juiste systeem hebt gevonden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.