We mogen gaan drachten

Gisteren heeft afdeling 7 bekend gemaakt dat we de duiven mogen gaan weg brengen maar wel alleen en niet met elkaar laat dat wel heel duidelijk zijn want dat was wel de boodschap van het afdelings bestuur dus niet met elkaar.Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor alle duivenmelkers in Nederland mijn advies is dan ook aan allen duivenmelkers volg de regels van je afdelingen gewoon netjes op en wie weet kunnen we dan als het even mee gaat zitten wel eerder dan verwacht weer gaan deelnemen aan de vluchten.In België zijn de berichten die ik heb gehoord ook goed deze willen deze maand al gaan beginnen met de eerste vluchten tot aan de grens met Frankrijk en dat zelfde willen de Fransen ook gaan doen en wat betreft bij ons in Nederland wil afdeling 6 ook dat gaan doen maar dat is volgens mijn een verhaal wat dus niet kan kloppen gezien de brief van mijn afdeling 7 wel je eigen duiven weg brengen dat mag maar nog niet in groepsverband dit word vervolgd .Ik wil dan ook aankomende zondag zelf mijn duiven  gaan weg brengen maar wel alleen en dat zelfde wil ik nu ook gaan doen met mijn jongen duifjes deze trainen nu gemiddeld 5 kwartier en zijn al behoorlijk lang uit het zicht dus ook hun zijn daar klaar voor we gaan het weer zien en afwachten wat het allemaal gaat worden ik wens jullie dan ook alvast veel dracht plezier .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.