We wachten

Het is Zaterdag en alle vluchten zijn uit gesteld naar Zondag het weer was zo slecht op de vlieglijnen dat het niet mogelijk was om de duiven op een verantwoordelijke manier te gaan lossen dit was een juiste en goede beslissing van onze Afdeling 7 en blijven de duiven een nachtje overstaan dit geld zowel voor de jongen en de oude duiven het weer voor Zondag ziet er stukken beter uit en we hopen dat het ook zo zal zijn wand er niks zo veranderlijk als het weer .Ik heb 19 duiven mee gegeven en ondanks dat ik er niet helemaal bij ben met mijn gedachten waren de duiven prima in orden en heb ik ze met een gerust hart weer in gekorfd we hebben nog twee vluchten na deze te gaan en ik zal dan ook blij zijn dat het is afgelopen ik doe nog wel drie vluchten met de na vluchten mee hier speel ik mijn jongen duiven dan op wand ze moeten toch wel een paar keer in de mand zijn geweest vind ik .gisteren was het ook jongen duiven in korven en als je dan ziet wat weinig jongen duiven nog worden in gekorfd dan zakt je broek gewoon af zoveel verliezen het is dit jaar volgens mijn meer dan verleden jaar en het lijkt wel of het ieder jaar meer word en dat is ook de reden dat ik niet met de vluchten mee doe voor de jongen duiven . Bij mijn in de club de man die altijd bij de kampioenen zit Robbin Richter uit Eemnes heeft nog 10 jongen duiven over en dan te bedenken dat hij afgelopen jaar de kampioen jongen duiven was van Nederland en deze man heeft top duiven zitten maar ook bij hem blijven de jongen duiven weg en zo zijn er wel meer .wat te doen is de vraag van elke liefhebber en niemand die het weet waarom blijven de jongen weg er zijn al zo veel verhalen en onderzoeken gedaan en niemand die ook maar iets kan vertellen hoe dit komt ja we hebben allemaal wel ons eigen verhaal maar daar kopen we echt niks voor dus wat te doen wie het weet mag het mijn gaan vertellen .ik hoor het graag van jullie .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.