Weer een mooie dag

Het kan niet op de zomer is volop aanwezig het is zes uur en de doffers zijn lekker aan het trainen ennkok hun genieten van het mooie weer vanavond gaan er 12 mee voor de vlucht Melum ik doe alleen de oude duiven mee en houd mijn jaarlingen thuis even een weekje rust voor ze verleden week had ik weer 4 duiven met de koppen helemaal stuk van het vechten in de manden en dat is niet echt bevorderlijk voor als de duiven moeten vliegen met het windje op de kop dus even rust en dan volgende week maar weer mee .

De jongenduiven doen het goed het lijkt wel of ze het leuk vinden om weg gebracht te worden als je ziet hoe snel de duiven het door hebben de kleppen gaan open en de duiven stromen er uit en ik heb geen eens de kans om te kijken waar ze zijn zo snel zijn ze weg en ook nu kon ik daar weer niet tegen rijden en waren alle jongenduiven weer terug op de hokken .

Gisteren ook even gebeld met Bas Tiel uit Huizen met een vraag over het jongenduiven vliegprogama en hij vertelden mijn dat als het goed is de eerste oficele vlucht voor hun die gaat tellen voor de punten Asse zelik is dus Duffel en Roosendaal dat zijn dan gewoon de dracht vluchten met Roosendaal heb ik al moeite maar dat Duffel en Asse Zelik nu dracht vluchten zijn dat is natuurlijk te gek voor woorden . En waarom is dat en waarom moet dit wat heeft dit voor zin ik wist hier niets van en hoorden het gisteren van Bas .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.