Weer een week voorbij

We korven de duiven vanavond weer in voor een korte vlucht van 108 km zoals ik al zij een terugvlucht van 340 km maar het is niet anders .de jongen duiven gaan niet mee ik heb u al verteld waarom ik deze thuis blijven en ik denk gezien het weer wat er volgende week gaat aan komen over de dertig graden zullen de jongen duiven vluchten zeker worden afgelast ik speel ze wel drie vluchten op de na vluchten en dan zien we wel hoe het gaat ik doe dit al jaren zo en dat bevalt me goed .maar we gaan eerst maar weer morgen afwachten en kijken hoe het gaat met de oude duiven maar voor de meeste liefhebbers staan er dit weekeind wel vier vluchten op het programma dus die hebben het druk er mee ik zelf dan gelukkig maar eentje ik geef er weer 20 mee en ik verwacht dat deze binnen anderhalf uur weer thuis zijn ze verwachten een kalme no wind dus dat is lekker voor de duiven kan voor iedereen een mooie duiven dag worden .we houden u weer op de hoogte veel succes iedereen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.