weer een week voorbij

De duiven zijn volgens mijn weer klaar voor de wedstrijd ik heb net alles rustig verzorgt en de duivinnen bij de doffers gelaten ik laat de duivinnen rustig een uurtje bij de doffers zitten en pak dan de doffers rustig weg en doe ze in de manden als dat is gedaan voer ik rustig de duivinnen en zet de doffers in de auto om dan op weg te gaan naar de club. de jongen duiven heb ik deze week een paar keer op geleerd en dat ging allemaal goed geen verliezen en alles weer netjes thuis dus ik mag niet mopperen .ik hoor van veel liefhebbers dat ze toch weer veel jongen duiven kwijt raken en dan praat ik niet over een of twee maar gewoon twintig of zelfs veertig hoorde ik van een liefhebber ik had een jongen duif van deze man en heb hem even netjes terug gebracht naar Amsterdam ik moest die kant op dus dat ging in een moeite door de liefhebber weer blij en ik had weer een goed daad verricht .het is ieder jaar het zelfde met de jongen duiven veel verliezen en wat me dan wel op valt het zijn bijna altijd bij de zelfde liefhebbers en dat vind ik wel gek .ik zelf raak eigenlijk nooit geen jongen duiven kwijt en ik breng ze altijd weg en op de vluchten als ik mee doe en dat is wel altijd de eerste drie vluchten dan een of twee maar daar stopt het dan ook wel mee .maar nu wil ik de jongen op de zeven korte vluchten gaan spelen en dan moeten we het natuurlijk maar af wachten wat de duiven gaan doen ik weet in ieder geval dat ik er alles aan heb gedaan om de duiven zo goed en gezond mogelijk naar de eerste vluchten toe brengen de rest is aan de duiven .Ik was vandaag nog even bij me vrienden op het landje even bloemen gebracht voor de mannen voor hun mooie uitslag die ze hadden gemaakt op de eerste grote overnacht vlucht en nogmaals ik denk dat het niet bij een keer blijft zie de resultaten maar van vorig jaar diverse Teletekst vermeldingen dus heren maken jullie je borsten maar nat en hou de mannen maar goed in de gaten . Maar laten we eerst maar morgen maar weer afwachten een harde zuiden wind kracht 5 of zelf 6 dat gaat wat worden ik hou jullie op de hoogte .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.