Weer iets beter

Afgelopen zaterdag kwamen mijn doffers weer iets betrr naar huis terug en de 21 doffers die ik had mee gegeven waren ook zo weer terug op het hok en van de 21 wisten zich er 16 in de prijzen te vliegen dus ik mag niet mopperen de opstijgende lijn zit er gelukkig weer in .

De eerste duif was van Robin Richter De tweede van de Combinatie Slotter van Wettum en drie was de Combinatie Tiel uit Huizen jongensvweer van hartelijk gefeliciteerd.

De strijd gaat op dit moment tussen Robin Richter en De Combinatie Slotter van Wettum uit Hilversum deze drie mannen zijn echt aan elkaar gewaagd en ik ben ook benieuwd wie het uiteindelijk zal gaan winnen het is moeilijk te zeggen ik durf het niet te zeggen het kan alle kanten nog op gaan ,maar wat ik wel zeker weet dat is dat de vereneging hard mee draaid en dat is alleen maar goed .

De eerste dagfond vlucht zit er ook op en Kees kuier zit een de Combinatie Hartoch uit Laren is tweede en de Combinatie Tiel derde al deze mannen spelen zowel op de dagtocht en op de overnachting vluchten altijd met de beste spelers van Nederland mee van harte gefeliciteerd.

Ik kreeg van de week een belletje van een …………. die anoniem belden normaal neem ik dan nooit mijn telefoon op ik hou niet van dat soort dingen maar de telefoon bleef maar bellen dus toch maar opnemen je tenslotte nooit wat er kan zijn ,ik neem op en de beste man zeg ik heb een duif van jou ,ok├ę nou hou ik niet zo van de toon die deze meneer gebruikte maar ik zeg netjes met wie spreek ik danbo dat is niet belangerijk ,ik dacht wat een sukkel ben je man ,maar ik vraag beleefd om welk ring nummer gaat het ,de man zeg de 41 ja dat klopt die is van mijn en gelijktijdig hangt de man op ,ik dacht eerst nog de verbinding wordt verbroken hij belt wel terug maar nee hoor dus niet ,en terug bellen dat gaat natuurlijk niet ,en daar hang je dan aan de andere kant van je telefoon, wat een ………….. dacht ik nog ,maar je kunt daar dus niets mee ,ik hoop dat deze …………. En dat de duif op een gegeven moment weet te ontsnappen.

Moet toch ook wel even vermelden dat Robin Richter vier duiven mee had op de dagfond en deze alle vier binnen een poep en een scheet thuis had dus let op mannen ook op deze vluchten zal hij zeker in de toekomst zijn stempel gaan drukken .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.