Weer op weg

Vanochtend vroeg de jongenduiven weer even gepakt en rustig in de manden gedaan om ze vervolgens naar Werkendam te gaan brengen ik ben om half zeven gaan rijden , en terwijl ik dat deed keek ik toch wel vaak naar de lucht ik was er niet helemaal zeker van maar besloot toch maar om door te rijden .Ik kwam aan in Werkendam en maakte een even een draai om goed te staan voor de lossing van mijn jongenduiven mijn jongenduiven waren opvallend stil ik dacht ok├ę dat is netjes even tien minuten gewacht om ze daarna te gaan lossen ik kijk nooit omhoog want normaalgesproken zijn de jongenduiven dan meteen uit het zicht maar nu zag ik het koppel gaan en terwijl ik terug reed zag ik ze de kant van huis opgaan gelukkig dacht ik nog bij mijn zelf .Onderweg belden ik nog even met Bas om te zeggen dat ik aan het rijden was met de jongenduiven, Bas gaat vandaag ook weer rijden met zijn duiven en zo zie je maar hoe druk je bezig bent met de duiven . En dat is wat ik bedoelden met een goede voorbereiding van je jongenduiven. Maar let wel op dit is natuurlijk nog geen garantie dat het op de vluchten ook zo zal gaan wand dan is het toch wel een ander verhaal . Want zoals ik al eerder had verteld en hebt geschreven als ze eenmaal in de wagen zitten met een paar duizend jongduiven en dan gezamenlijk worden gelost is het wel even iets anders dan normaal gesproken met 50 tegelijk los .Maar nogmaals als je voorbereiding goed is geweest dan ben ik er zelf niet bang voor dan moet het goed komen .

De duiven van de overnachting vlucht van DAX zijn goed gekomen en de te kloppen mannen in Almeren waren vroeg in de uitslagen te vinden Cris van Wanrooij en Marcel van Stralen dat zijn dit seizoen de mannen met de vroege duiven mannen van gefeliciteerd.

En eindelijk zijn dan ook de duiven van Barcelona gelost en kunnen ook deze duiven op weg naar huis ik wens iedereen veel succes .

En bij deze wil ik even de Combinatie Gerad en Harrold Calis uit Bussum weer zeggen wat een uitslag weer ongelooflijk kan alleen maar zeggen goede duiven en hard werken werpt zijn vruchten af .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.