Weer weg gebracht de jongenduiven

Elke dag wil ik rijden met de jongenduiven tot de eerste dracht en daarna een keer in de week leren dat is wat ze moeten ervaring in de mand op doen . En vandaag ging het al weer beter de duiven waren al veel rustiger in de manden en ik kan er niet tegen rijden tegen de duiven als ik aankom rijden zijn de duifjes alweer thuis en dat zien ik graag thuis komen en meteen naar binnen toe zo moet ik het hebben en geen getreuzel met binnen lopen dat kost je dan minuten als de eerste vlucht gaan beginnen nu goed opleren en wetende als ze thuis moeten komen dat daar eten en drinken voor ze klaar staat .

Morgen korf is 12 doffers in voor de vlucht Melum ik laat de jaarlingen thuis even een weekje rust het gaat niet naar mijn zin ik presteer onder de maat met mijn duiven en ik weet niet wat er aan mankeert de training van de duiven is goed de mest is mooi klein poepjes met wat dons daar boven op wat wil je nog meer als duivenmelker zien ik moet bukken als ik de ramen open zet zo graag willen de duiven naar buiten toe .

Afgelopen zondag had ik het even gehad met de duiven ik dacht het is goed zo weg met die duiven daar doen ik het niet voor zitten wachten tot dat ik mee mag doen in de midden moot nee dat is niets voor mijn maar als je dan ziet hoe ze naar huis toe komen dan denk ik aan wie licht het nu aan mijn duiven of aan mijn zelf  is moeilijk om dat te zeggen maar wat ik wel weet dat is dat ik mijn duiven op en top verzorg en dat ik daar alles aan doe al mijn tijd die ik heb gaat op aan de duiven en ik weet dat mijn verzorging goed is en misschien wel te goed maar je weet je speeld met levende dieren en wat ik niet kan is praten met de duiven om te vragen wat ik nu verkeerd doe .

Ik ben nu volop met mijn jongenduiven en hoop dat het zometeen zijn vruchten gaat afwerpen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.