Wel de duivinnen bij de doffers

De vraag is of je nu wel of niet je duivinnen aan je doffers moet laten zien of juist niet dat is de vraag ik zelf toon altijd mijn duivinnen heb dit altijd al gedaan maar ik hoor en lees ook dat er veel liefhebbers zijn die nooit hun duivinnen bij de doffers laten .

En de reden daarvoor is de doffers gaan dan minder vel de mand in bij  ijn is dat zeker het geval als ik mijn doffers samen in ee  mand doe dan is het feest en daarom doe ik de doffers in manden met vakjes dan is het stil maar als de doffers dan worden in gekorft staat de mand wel even te schudde mijn club genoot Robbin Richter zegt hier het volgende op Henk het kan zijn dat de doffers honger hebben maar ik denk zelf dat de reden daar van is je toont de duivinnen aan de doffers en daarom zijn ze zo druk .

Ik zal eens gaan kijken of ik daar wat mee kan gaan doen maar  eerst maar even kijken hoe het vandaag gaat aflopen het is koud en de wind is ook niet echt prettig maar het is niet anders we zullen het er mee moeten gaan doen .

Gisteren was het gezellig en weer leuk om de duiven weer te gaan inkorven er waren veel duiven maar alles is goed verlopen de werkzaamheden ware  goed verdeeld en verliepen zonder problemen we waren netjes op tijd klaar zodat de duiven ook op tijd konden worden aan geleverd .

Ik zag ook een nieuw gezicht in de vereniging en dit was  Jacco Crol hij gaat samen met  Angelique Kuyper vliegen supper leuk wand wat ik heb begrepen dat is dat Jacco zelf altijd heeft gespeeld met de duiven en nu is komen wonen in Eemnes en daar zag hij de duiven van Angelique vliegen en dacht daar gaan ik is even bij op bezoek en volgens mijn is zo de comby ontstaan hun duiven zagen er in ieder geval prima uit dus Heren dat gaat zeker wat beloven en zeker om dat Angelique haar viste kaartje al had afgegeven dus Jacco van harte welkom man .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.