Wel heel erg snel

Het is dag 7 en ik zag gisteren al het eerste ei liggen vind ik te vlug heb liever alles rond de tiende dag maar dat heb ik niet in de hand maar ik zien het wel de duiven hebben wel in rap tempo allemaal hun kooien gevonden ook dat is dit jaar snel gegaan ik zei het al de duiven die zijn heel mak en hebben het goed naar hun zin alles verloopt eigelijk zo als ik het graag wil  maar ik roep het niet te hard en kijk wel hoe het verder verloopt een ding heb ik wel mee dat is het weer en dat merk je ook aan de duiven .

Heb gisteren even contact gehad met Jan Hopman Jan was een club genoot van in Amsterdam en toen was hij al een top melker en nu vele jaren later is hij nog steedts een top duivenmelker altijd leuk omdat te horen en te zien .

Als de kweek goed gaat dan heb ik een verzoek gekregen van een duivenmelker of hij van de eerste ronden wat jongenduiven kan over nemen ik heb hem gezegd dat ik kijk hoe het gaat en dat ik dan zeker even contact met hem op zal nemen .

Ik heb al vaak gezegd ik verkoop liever geen jongenduiven maar ik vind het natuurlijk wel leuk dat een liefhebber mijn een mailtje stuurt en dan vraag ik hem hoe komt u dan bij mijn terecht en het andwoord is dan van duivenmarkplaats ik heb toen een bonnetje gekocht dat had u geschonken aan duivenmarkplaats dat is dan zeker een paar jaar geleden zeg ik dan ,ja dat klopt en ik heb de duif nog steedts en ben daar goed mee geslaagd ,oké leuk om te horen en zo gaat het dan dus wie weet kan ik de man wder blij maken .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.