Wel heel moeilijk

Ik kreeg een bericht van een vader die zijn zoontje wil graag postduiven gaan houden en hij vraagt aan mijn wat moet ik nu doen , ik moet daar helaas het andwoord in schuldig blijven dan vraagt de beste man waarom dan niet ik kan niet beslissen wat u moet gaan doen ik kan u zoon niet en weet niet hoe serieus hij hier in is en hoe komt hij er bij om nu met postduiven te willen gaan beginnen ,andwoord v.i.a een vriendje wand zijn opa heeft duiven en deze vriend helpt zijn opa altijd met de duiven ok├ę nu snap ik het dan zal ik u mijn advies gaan geven vraag of hij met zijn vriendje mee mag naar zijn opa en laat hem als het natuurlijk mag dan gaan mee helpen en niet voor een keer maar een aantal maanden en als hij het dan nog wil dan is de keuze aan u maar ik zou zeker niet over een nacht ijs gaan wand de duiven sport kost natuurlijk wel een paar centen dus kijk het aan en ik zie wel weer een bericht te gemoet van jullie in ieder geval veel succes toe gewenst.

Dus zo kan het ook geef je advies en als je kunt helpen moet je dat zeker niet achter wegen laten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.