Wel of geen jongen kweken

Ik heb dat nog nooit gedaan geen jongenduiven kweken maar Ik zit er toch over na te denken ik heb veel jaarlingen zitten en zoals ik had al eerder had en heb  geschreven heb ik bijna al mijn oude duiven verkocht en wil ik eigelijk gaan kijken wat mijn jaarlingen gaan en kunnen doen ik wil graag met doffers en duivinnen gaan spelen en kan dat met 30 doffers gaan doen en 30 duivinnen maar alleen de gedachten al dat ik elke week met 60 duiven op pad moet gaan dat is echt niets voor mijn dat is mijn echt te veel ,ik wil daarom met 12 doffers en 12 duivinnen gaan vliegen en de ander duiven thuis houden dat betekent dat de partner altijd thuis zijn als de vliegduiven dan thuis komen van de vluchten en ik denk dat dit voor mijn zelf beter is dan behoud ik het overzicht wand ik weet als geen ander dat het mijn dan snel te veel gaat worden en zoals ik al eerder had verteld wil ik gewoon gaan vliegen en plezier hebben en hopelijk gaan genieten van mijn duiven en voor de rest is het voor mijn niet echt meer zo belangerijk gewoon mijn duiven inkorven dat is wat ik wil en nogmaals lekker gaan kijken hoe het gaat .

En wat de kweek betreft is voor mijn niet echt belangerijk en ik weet wat mijn collega’s dan zullen gaan zeggen je moet wel nieuwe aanwas hebben voor het volgend seizoen en dat klopt helemaal maar ik weet echt niet of ik dat wel zal gaan doen ,jongenduiven krijg ik toch wel maar zelf kweken daar ben ik nog niet over uit eerst maar eens kijken hoe alles gaat verlopen het concept vliegprogama had ik wel langs zien komen en dat zag er wel netjes uit voor mijn is het de Vitesse en de midfond vluchten daar houd ik het bij heb ik altijd goed op gepresenteerd en daar gaan ik het weer op proberen en nog maals geen stress gewoon plezier hebben .

Wat ik zie bij mijn is dat mijn doffers en duivinnen heel mak zijn en ik moet de duiven gewoon van mijn afslaan niet normaal het is gewoon vechten wie er op mijn schouders kunnen gaan zitten en dan is het vechten geblazen wel leuk om te zien ,een ander die dit leest zou zeggen voer je duiven wat meer wand daarom komen ze bij je maar dat is dus niet het geval de duiven zitten graag bij me en dat kan ik natuurlijk wel begrijpen als je elke dag weer die knappe kerel ziet binnen komen in de hokken .

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.