Wel of niet stoppen

Het word de komende maanden voor mijn wel heel moeilijk ik wil de duivensport vaarwel gaan zeggen en dat word een moeilijke beslissing ik zit al vanaf 1973 in de duivensport dus dat is best wel een behoorlijke lange tijd . En als ik daar op terug kijk dan denk ik wat is er dan veel veranderd maar dat is ook normaal ook wij moeten met onze tijd mee gaan .Maar om nu te zeggen wat is het leuker geworden dan moet ik zeggen nee dat is niet zo vroeger was het echt top gezellig maar nu het is de duiven brengen en de klok mee nemen en snel naar huis toe dat is vandaag de dag de duivensport ik zeg niet dat het in de duiven clubs niet gezellig meer is nee dat is gewoon goed maar er is zoveel veranderd en de duiven clubs worden steeds kleiner er gaan alleen maar liefhebbers af en er komen haast geen nieuwe leden meer bij dat is vandaag de dag de stand van zaken dus ik moet heel goed gaan na denken wat ik wil gaan doen ik kan de duiven gewoon voor de hobby houden en niet meer mee doen aan de vluchten of toch gewoon alles verkopen en weg doen wat zal het gaan worden ik ben daar nog niet helemaal over uit ,Wat ik wel weet er zijn een paar duivenmelkers die mijn duiven en alles wat daar bij hoort willen kopen maar Loes mijn vrouw wil dat ik heel goed ga nadenken wat je gaat doen zij heeft het liefst dat ik blijf door gaan het is je hobby en zij denkt dat ik er later spijt van zal gaan krijgen dus het word echt goed na denken wat ik ga doen .Voor als nog zitten de duiven nu rustig op het nestje en laat ze nog even zo gaan de duiven zien er prima uit en beginnen nu goed te ruien de jongen die vliegen nog iedere dag hun rondjes en vallen nu ook in de rui dat is een goed teken dus het nieuwe veren pak dat komt er weer aan . maar het zal moeilijk worden wat te gaan doen .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Wel of niet stoppen

  1. A. Van Witsen zeggen:

    Hallo Henk,
    Bij ons in de buurt vliegen al een week lang duiven met een groen ringetje om de poot en zijn tam, dus mensen gewend. Deze lopen als de tuindeur openstaat gewoon naar binnen en op zoek naar eten. Voorzichtig jagen wij deze weer naar buiten. Maar na een paar minuten staan ze weer achter je in de huiskamer. Het is het blok van de Ketenstraat bij Haringvlietstraat in Almere. Zijn deze duiven van jou? Of wat kunnen wij er aan doen zodat ze weg gaan naar hun baasje.
    Vriendelijke groeten,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.