Wel of niet vroeg kweken

Dat is wat ik veel hoor gaan de duivenmelkers wel of niet vroeg kweken met hun duiven die vraag hoor ik steeds weer langs komen als ik de collega’s duivenmelkers spreek en ik moet hun het antwoord schuldig blijven om de dood een voudige reden dat ik het niet weet en heel veel met mijn .hoe gaat het er uiteindelijk uit zien wat betreft de nieuwe maatregelen voor het volgende seizoen mogen wij wel gaan starten op de juiste datum of Word alles weer op geschorst niemand die hier op dit moment antwoorden op kunnen geven en dat brengt bij heel veel collega’s duivenmelkers de terug houdendheid op om nu vroeg te gaan kweken met hun  duiven.Het afgelopen seizoen hebben de Heren het er op kunnen gooien dat het een ramp zou betekenen voor de duivensport en in dit geval ging het om de jongenduiven maar dat verhaal gaat nu natuurlijk niet op want nu kunnen deze Heren zeggen dan kweekt uw de duiven maar later of helemaal niet maar daar zitten wij natuurlijk niet op te wachten. Maar wat dan wel ik heb daar geen antwoord op helaas licht dit in de handen van de E.U. Wat ik wel weet en dat  is dat heel veel duivenmelkers die normaal gesproken elk jaar op de beurs staan in Houten met hun jongenduiven dit nu wel kunnen vergeten en voor hun is dat een behoorlijke tegen slag veel van deze duivenmelkers verdienen zo een paar euro bij om op deze manier de kosten voor het nieuwe duivenseizoen te bekostigen maar ook daar gooit het Coronavirus roet door hun eten voor al deze duivenmelkers hoop ik dat daar snel een oplossing voor komt maar vooral nog hebben wij daar met ons allen een heel hard hoofd in en kunnen wij niks anders doen dan afwachten.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.