Wel weer even wennen

Dat is weer even wennen de hokken krabben en de verzorging weer van de duiven moet weer even wennen maar als ik dan de duiven weer op mijn rug voel zitten dan weet ik weer waar ik het voor doe lekker even de hokken schoonmaken en dan even dat contact hebben en voelen van de duif met baas dat is een gevoel dat je eigelijk niet kunt beschrijven dat is een gevoel wat je moet voelen .

En dan ben ik weer thuis en dan is het net of je niet weg geweest bent de dag begind voor mijn altijd Rond 4 uur in de ochtend .Ik werk dan rond een uur of 12 en stop dan en gaan ik verder met de andere dagelijkse dingen en doen ik tussen door even de duiven en laat gelijk de hond van mijn zoon even uit en als dat dan klaar is doen ik nog wat dingen waar ik nog niet aan toe gekomen was , en dan is de dag alweer voorbij .Dan kook ik even en wacht ik tot dat Loes terug komt van het werk en eten wij samen en nemen even de dag door en dan kijken wij elkaar aan en zeggen dan tegelijk letten we lekker terug naar Spanje gaan .

Loes wil nog twee jaar werken en dan stoppen ik zelf wil gewoon door gaan en dat doen ik ook ik krijg deze aankomende maan mijn a.o.w en ik moet daar even aan wennen het woord alleen al a.ow. Dat is toch alleen maar voor oude mensen maar toch niet voor mijn nouw wordt maar even wakker Henk het is zo ver je krijgt het echt en je hoeft daar niets voor te doen . en daarom zet ik een nieuw klusbedrijf op ik lijk wel gek maar ik wil bezig blijven en wie weet is het wel wat voor een goede vriend van mijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.