Wie kent wie

Heb jij dat ook dat mensen een mening over je hebben en dat terwijl ik die ander nog nooit hebt ontmoet en laat staan te hebben gesproken. en toch hebben deze mensen een mening over jou die mensen hebben een verhaaltje over jou gehoord en hebben daar dan ook een mening om heen gevormd en ook gisteren weer en elke keer moet ik mijn gaan beheersen om niet naar deze mensen toe te gaan om hun duidelijk te gaan maken dat zij daar mee moeten stoppen deze mensen dat zijn een duivenmelker uit Huizen ik noem deze man de mee loper  en uit Muiderberg is dat de Heer van de Brink deze is daar nu al jaren de aanstootgevende persoon van en waarom om dat deze meneer ruim 25 jaar geleden door mijn persoonlijk op een duidelijke verstaande manier tot de orden geroepen is en heb hem daarbij de behorenden draai om zijn oren gegeven en in mijn ogen op dat moment volledig terecht en dat zit hem nog steedts hoog en dat verhaal is wat hij dan ook aan zijn leden heeft verteld nogmaals ik kan deze mensen alleen maar van naam maar niet persoonlijk ik heb nog nooit met deze mensen een woordenwisseling gevoerd of gehad maar ik vraag nu heel netjes als uw wilt dat ik een kopje koffie kom drinken dan kom ik graag bij u langs met het juiste verhaal dus Alex de mee loper ik drink mijn koffie zonder cafeïne en dat zelfde geld ook voor E v d Brink .Nog even mijn advies laat iedereen in zijn eigenwaarde en geniet van je duiven

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Wie kent wie

  1. Jack zeggen:

    God gold waar is die goeie oude tijd gebleven,toen kon je nog voor een geeltje een potje vim verkopen aan de,bar prettige dagen toegewenst en blijf gezond.jack

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.