Willen mensen het nu niet begrijpen

Ik dacht dat ik een bord voor mijn kop had maar ik ken wel wat mensen die geen bord voor hun kop hebben maar volgens mijn een ijzeren plaat .Ik dacht dat ik toch heel duidelijk was geweest en heb dat al een paar keer kenbaar gemaakt ook .Dus nogmaals dan lieve mensen ik wil graag met rust worden gelaten en als ik dan toch behoefte heb aan wat gezelschap heb dan zoek ik zelf de mensen wel op waar ik wel contact mee wil hebben hoe moeilijk kan het nu toch wezen .Ik ben een jongen die van de straat komt en ik heb altijd geleerd om voor mijn zelf op te komen en dat heb ik ook altijd gedaan maar ik kwam ook altijd voor anderen mensen op dat zat bij mijn opvoeding in en dat heb ik altijd nog onthouden dat vergeet je niet snel en ik denk dat ik daar alles nu mee heb gezegd .

Vandaag even mijn ringen op gehaald bij Lambert Vos ik kwam wel onaangekondigd aan maar Lambert maakt altijd wel even wat tijd voor je vrij even snel wat bij gesproken en gevraagd of de lammetjes er al waren wand dat is voor hem een drukke tijd en dan heeft hij ook de winkel die hij moet runnen dus gaan er maar aanstaan Lambert dank je wel .

Sander de Ruiter vertelden mijn iets maar dat mag ik niet vertellen maar Sander ik heb het inderdaad opgezocht en ja het klopt wat je vertelden bedankt voor je tip .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.