Winter opkomst

Ja dat is even anderen koek van het lekkere zonnetje naar de kou en de sneeuw toe en wie dan zegt dat maart niet doet wat hij wilt die komt dan zeker van een koude kermis thuis .

Ik heb de duiven lekker vast gehouden ik vond heet echt te koud en ik wil niet dat mijn duiven in de kou en devregeen hoeven te vliegen ,nee blijf maar lekker binnen zitten mischien is het morgen beter en zoniet dan maar niet en wachten tot de kou en de regen weer voorbij gaan .

Mijn jongenduiven zitten lekker in de ren en zitten nu een paar dagen alleen de duivinnen zitten in hun afdeling en de jongenduiven moeten het nu alleen gaan doen ,en dat doen ze  goed de bakken gaan helemaal leeg en de korpjes zitten goed vol en de waterbak is ook geen probleem ik kijk wel even hier en daar of de duifjes wel allemaal goed drinken even opletten of de duifjes niet gaan zitten knipperen met hun oogjes wand daar moet je wel even goed op letten .

Mijn duivinnen heb ik gisteren los gehad op hun afdeling en na anderhalf uur ging de plank naar beneden toe en ik stond even te kijken hoe snel deze naar binnen toe liepen zonder dat ook maar een keer hoefde te roepen top .

Ik heb voor mijn zelf besloten om mijn niet druk te maken als een duivin gaat aanlopen wand als ik ergens een hekel aan heb dan is dat het wel ik laat gewoon de boel de boel en ik zie wel waar het schip gaat stranden wand wat ik wel weet dat is dat bij de Gebr Fanger hun beste duivinnen waren aangelopen en dat deze elke week op het aller hoogste niveau hun prijzen pakten en ook Frans maakte zich daar niet druk om .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.