Zal het dan toch gaan gebeuren

Ik heb de schaatsen uit het vet gehaald ik ben mijn aan het voorbereiden voor de eerste schaats tocht die er misschien gaat aankomen tot dinsdag lekker vorst dan wat regen maar de week daarop weer vorst en dan hoop ik toch echt even een baantje te kunnen gaan schaatsen oja ik heb gelukkig die oude stoel nog bewaard je weet het maar nooit .

De zon die schijnt en ik laat de duiven om de buurt even uit eerst de doffers en in de middag even de duivinnen hoeft niet zo lang maar ze hebbennhet naar hun zin dus laat ik ze lekker gaan wel even in de gaten houden wat betreft de roofvogels wandt daar is het nu mooi weer voor maar ik heb gelukkig nog niets gezien wel even af kloppen en hopen dat hij maar vast  gevroren zit met zijn pootjes.

Ik ben volop bezig met het bijwerken van mijn stamboom gegevens ik moet daar echt even de tijd voor vrij maken gisteren even de hulp lijn gebeld in Huizen want daar woond onze duivenvriend Sebastiaan tiel of zoals iedereen hem noemt Bas en je gelooft het niet die man kan op afstand toveren top Bas dank je wel .

Gisterenavond Ook een advertentie geplaatst voor de verkoop van 10 of 15 jongenduiven ik heb wat duiven aan gekocht en zo doende heb ik niet al mijn eigen gekweekte jongenduiven nodig normaal doen ik dit niet maar de mail box stond vol vandaag het lijkt wel of iederee wel jongenduiven wil kopen je krijgt dan veel vragen van zijn het wel goede duiven en wat is het soort en het belangrijkste wat kosten de duifjes en dan andwoord ik wat verwacht u ik kan niet in de duifjes kijken ennof het goede zijn dat weet ik niet wat ik wel met zekerheid kan zeggen dat is dat waar ze uit komen dat zijn goede duiven en deze staan hun mannetje op de vluchten maar de keuze is aan u .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.