Zaterdag ………..heel heet

Het is zaterdag vroeg in de morgen en ik zit lekker in mijn voor thuin en ik zie de koperploert al op komen en terwijl ik hier zit moet ik denken aan de overnachting van Bergerac ik ben wel benieuwd of de duiven al zijn door gekomen .De eerste duiven zijn inderdaad gisterenavond al gevallen en wat ik zie gaat het niet hard is volgens mijn ook niet zo verwonderlijk .

De warmte en de dorst zal de duiven zeker op deze afstand partner gaan spelen en met de warmte van vandaag zal dat zeker niet bevorderlijk zijn voor de duiven ,ik hoop dat de duiven hun hokken terug zullen gaan vinden succes .

Onze duiven zullen hopelijk vroeg los gaan en maar hopen dat deze voor de warmte terug zijn en ook hier veel succes allemaal .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.