Ze moesten hun handen er af hakken

Gisteren hoorden ik dat dieven hadden in gebroken bij de Comby Calis uit Bussem wat een laffe honden mensen op die manier van hun levens werk willen beroven stumppers zijn het en wat mijn betreft op hangen die gasten,ik weet dat Gerad en Harold Calis twee top mensen zijn en iedereen proberen te helpen waar het maar kan en als je dan op deze manier aan hun duiven wilt komen dan ben je voor mijn een grote boef .Gerad en Harold zijn oude club genoten van mijn geweest en helaas is het contact wat ver watert maar ik kon altijd bij hun komen om advies en dat heb ik altijd gewaardeerd ik kon vragen wat ik wilden niks was hun te veel, ik blijf het dan nog steedts jammer vinden dat zij toen weg zijn gegaan naar een andere vereneging met Gerad kon ik altijd even lekker praten over koetjes en kalfjes maar ook over de duiven als hij mijn duiven in de manden deed dan had hij altijd wel een advies en zij dat tegen mijn Henk let daar even op en doe dit ja dat mis ik wel.Gerad en Harold ik hoop dat jullie weer hard zullen spelen en let vooral op wie je over de vloer haalt je kan niemand meer vertrouwen van daag de dag en dat is jammer voor de mensen die geen kwaade bedoeling in de zin hebben en die wel met de goede bedoelingen langs willen komen om over de duiven te komen praten en te kijken.Het is jammer maar helaas doe je daar niks aan ik wens jullie veel succes toe en mochten jullie weten wie het zijn geweest bel mijn gerust even op ik weet wel wat ik moet doen met dat soort gasten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.