Ze zijn er klaar voor

De duiven zijn er volgens mijn weer klaar voor de training was de hele week goed dus ik hoop dat zaterdag alles weer goed gaat een ding weet ik wel zeker je kunt nog zo je best doen maar de duiven moeten het die dag voor je doen dus we gaan het zien .

Ik las het stukje van het n.p.o over de controleurs die het op sporen naar doping gaan doen ik zelf ben daar altijd een voorstander van geweest . ik ben benieuwd hoe deze mensen dat gaan aanpakken en hoe spoor je liefhebbers op hoe gaan ze dat doen wachten ze tot er mensen zijn die anoniem gaan bellen om dat ze denken dat bij die liefhebbers te hard Word gevlogen maar wat ik wel weet je moet wel heel zeker van je zaak zijn wil je liefhebbers gaan beschuldigen dat ze misschien wel doping gebruiken maar vergeet vooral niet dat de jaloezie heel erg hoog in de duivensport is dus voor je iemand verdenkt gaat maken moet je er wel voor zorgen dat je dan wel je huiswerk goed hebt gemaakt wand voor je het weet bezorg je iemand een naam en die gaat in de duivensport nooit meer weg of je het nu wel hebt gedaan of niet .

Ik wil iedereen veel succes toe wensen voor aankomende zaterdag .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.