Zelf mijn duiven aan het africhten

Ik ben mijn duiven zelf elke week aan het opleren ik pak de woensdag met de jongenduiven en de zaterdag of de zondag mijn ouden duiven ik mag niet mopperen ik heb het weer lekker mee en de duiven komen goed naar huis toe ik weet niet wat het gaat worden wat betreft de vluchten zoals ik al eerder vertelden gaan we naar de oostelijke lijn toe en dat gaan ik niet doen ik blijf daarom mijn duiven zelf weg brengen net zolang tot dat wij weer België in mogen met onze duiven en dat zelfde geld ook voor mijn jongenduiven ik blijf van mening dat je de ouden duiven niet van hun vaste lijn moet halen dat is mijn mening. Ik heb vandaag een radio in mijn hokken gezet de doffers die zijn onrustig en dat heb ik nu ook bij mijn duivinnen gedaan lekker rustige muziek op vroeger had ik in Amsterdam altijd een radio op de hokken staan en het helpt echt de duiven werden daar rustiger van.ik merkt gewoon aan de duiven dat ze er klaar voor zijn om mee te gaan deelnemen aan de vluchten wij zitten nu in half mei en ook zij weten dat, hoe dat is gewoon het gevoel en de gedragingen van de duif je merkt het aan alles je kan verduisteren wat je wilt maar de form die komt en daar doe je gewoon niks dat is moeder natuur dat gaat gewoon van zelf je kan zelf een hele hoop sturen maar je bent op een gegeven moment wel klaar daar mee dus weg brengen en hopen dat de Belgen groen licht gaan geven dat is waar ik op hoop .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.