Zelf op pad gegaan

Bij ons in de vereniging durfden de meeste liefhebbers hun jongenduiven niet in te korven ik was alleen met André de Jong wij hebben toen besloten om de duiven maar thuis te houden ik dacht ik doe morgenochtend vroeg de duiven zelf wel naar Breda brengen en dat heb ik ook gedaan ik was vroeg op en heb alles op mijn gemak gedaan en ben naar Breda gereden ik heb mijn jongenduiven om half 8 gelost en dat ging prima . Ik ging terug naar huis en tien minuten voor dat ik thuis was belden loes dat de duiven er waren .ik had mijn klok op training gezet en ik zag bij thuis komst dat de jongenduiven er precies 59 minuut over hadden gevlogen en alle 49 jongenduiven weer terug op het hok waren top .

Mijn doffers heb ik ook op Breda gelost wand deze zitten nu op het nest en dit was een goede gelegenheid om even ook hun een lapje te geven ik had 21 doffers mee en toen ik op mijn klok keek zag ik de tijd ik keek en zag 49 staan oké even kijken waar twee zat en ook deze zat op 49 en niet alleen deze twee maar ook de daarop volgende 14 doffers allemaal op 49 en de laatste 4 zaten op 50 ik moest even aan Gerard  Calis denken dus het kan wel .Maar nu volgende week op de echte vlucht kijken wat het dan wordt geen weduwnaars maar nest doffers ik ben wel  benieuwd wordt vervolg.

Ik hoorden helaas dat er toch weer veel jongenduiven nog onderweg zijn ,altijd weer jammer maar laten wij hopen dat ze de hokken weer terug weten te vinden .

De prognose die ik had gemaakt van de top drie was ik niet echt succesvol wandt de nummer een vandaag waren Angelique en Jaco Crol uit Eemnes van harte gefeliciteerd met jullie overwinning top top top .

Ik plaats ook even het verhaaltje van de n.p.o lees dit nu eens goed wat ging er dan fout en waarom kwam het bericht dan te laat binnen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.