Zelf weg gebracht

Vanochtend ben ik vroeg gaan rijden met mijn ouden en jongenduiven ik ging naar Vuren daar aangekomen was de afdeling 7 bezig met het lossen van de jongenduiven op gepaste afstand stond ik rustig te kijken en toen ik de láátste duiven zag weg trekken liet ik eerst mijn ouden duiven los en deze waren zo uit het zicht ik belde naar huis toe en zij tegen loes dat ik 10 minuten zou wachten om dan mijn jongenduiven te gaan lossen en zo gezegd zo gedaan ik liet de jongenduiven los en ook deze waren zo uit het zicht ,ik ging terug naarvhuisven toen ik thuis kwam zaten de duiven alweer in de hokken even snel kijken en ja alles was weer thuis top .

Ik werd even gebeld door wat liefhebbers die vroegen of ik mee had gegeven ik antwoorden ik zei van niet ik vroeg wat is er dan nu bij ons gaat het heel slecht dat is niet zo mooi dan hoop dat ze nog goed doorkomen ,ik blijf mijn jongenduiven zelf weg brengen en vrijdag gaan ze nog niet mee ik blijf rijden , en als het goed blijft gaan ik op de laatste dracht vlucht Duffel de jongenduiven inkorven en eerder niet .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.